Inga widgetar hittades i sidofältet!

Naturterapi

Naturterapi är traditionell naturmedicin och modern friskvård i ett koncept. Hos en Naturterapeut kan du få hjälp att lägga ditt hälsopussel och finna naturliga vägar till hälsa. Behandlingen kan bestå av massage, akupressur, zonterapi, healing och samtal. Förslag och rådgivning på örtmedicin/hälsokost, mental träning, meditation och avspänningsövningar.

Prioritera. Vad är viktigast att göra idag? Sänk kraven. För vem stressar du? Njut av familjen och varandras sällskap. Var ute i friska luften och naturen. Gör roliga saker. Vänd negativa tankar. ”Jag kan”, ”Jag vill”, ”Jag är glad”. Träna på att släppa oro och bara vila i nuet. Andas, djupt, medvetet och lugnt. Meditera. Låt tankarna glida förbi. Skaffa en meditationsskiva eller en app om det känns lättare. Ta hand om din kropp. Gör det som är roligt och avkopplande. Fysiska aktiviter är bra för kroppen. Ge inte upp! Hitta motivationen. Var nöjd med det du faktiskt gör.

Dina tankar blir till ord, dina ord  blir handlingar, ditt agerande blir vanor, dina vanor blir karaktär, din karaktär blir ditt öde.