Oriflame

Oriflame

Nature Secrets

Här gör du din beställning direkt på nätet i min Beautystore och får då paketleverans hem.
www.beautystore.oriflame.se/90131818
Hudvård och make-up. Wellness vitaminer, mineraler & viktreducering. Bläddra i nätkatalogen. Skicka ett sms, ring, maila el. besök mig och lämna din beställning. Prover av parfym, färgkartor, kataloger och info. Vissa utvalda produkter till försäljning hittar du i hemmabutiken. Tisdagskvällen innan katalogstängning vill jag ha din beställning. www.oriflame.se
Oriflames policy
”Miljö och hållbarhet
Vår långsiktiga vision på Oriflame är att bli ett till fullo hållbart företag. Detta innebär att leva inom gränserna för vår planet, respektera vår miljö och att bidra till ett rättvist samhälle där alla människor har möjlighet att blomstra.

Därför strävar vi efter att använda naturliga ingredienser som är i linje med vår miljöpolicy och inte är skadliga för naturen när vi utvecklar våra produkter. Faktum är att vi är ett av de första företagen som använder växtextrakt i våra hudvårdsprodukter och vi har alltid försökt att optimera användningen av ingredienser från förnyelsebara växtkällor. Trots att så många framsteg redan har gjorts, inser vi på Oriflame att detta är en lång resa och att mycket återstår att göra. Därför beslutade vi under 2013 att implementera en ny hållbarhetsstrategi för att definiera de tre huvudområden som Oriflame fortsätter att fokusera på.

Förbättra människors liv
Vi vill skapa möjligheter för att förbättra människors liv – för Oriflames konsulenter och kunder, anställda och leverantörer, men också i ett bredare syfte genom ett samhällsengagemang och genom stöd till välgörenhet.

Ansvarsfulla produkter
Vi vill föra samman skönhet och välmående med vårt ansvarsfulla produktutbud genom att fortsätta att utveckla produkter som möter högsta sociala, etiska och miljöstandard.

Hållbar miljö
Vi strävar efter en hållbar miljö, inte bara genom våra egna aktiviteter utan i hela värdekedjan. Våra fokusområden omfattar inköp av förnyelsebara och hållbara material där det är möjligt, att minska utsläppen i luft och vatten samt att minska den totala mängden avfall.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Healing, massage, andningsträning.